
حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر امروز در جمع رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی استان کردستان و دوره آموزشی ضمن خدمت تحت عنوان سبک زندگی قرآنی در سنندج ضمن تأکید بر دعوت از مردم برای انجام کارهای فرهنگی اظهار داشت: مسئولان برای کسب رضایت حقتعالی بیش از پیش تلاش کنند و هدفشان خدمتگزاری بیمنت به جامعه باشد.
وی اخلاص و صداقت را مهمترین نیروی محرکه و پیشبرنده در کارهای فرهنگی بیان کرد و افزود: کار فرهنگی باید به قلب مخاطب برسد تا اثرگذار باشد. همچنین برنامهها و فعالیت های فرهنگی باید با شناخت مخاطب هوشمندانه و در جهت تحقق رهنمودهای رهبر انقلاب اسلامی باشد.
پورذهبی با بیان اینکه، تأثیرگذاری از ویژگیهای مهم و لازمه فعالیتهای فرهنگی است، گفت: از موازیکاری و انجام کارهای غیر هوشمند که تأثیری در جامعه نداشته و ندارد باید پرهیز و این طرحها و برنامهها، کنار گذاشته شود.