جوجهریزی در واحدهای مرغداری کردستان ۱۵ درصد رشد یافت
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان از ابتدای سال جاری تا اواخر آبان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۵ درصد رشد یافت.
سید مادح حسامی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا ۲۸ آبان ۳۹ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شد که این میزان نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یافت.
وی ادامه داد: در این مدت ۸۰ هزار و ۸۶۴ تن گوشت مرغ در استان تولید شده است که پیش بینی می شود این میزان تا پایان سال به ۱۱۵ هزار تن برسد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۳۵ کیلوگرم است، افزود: ۶۵ درصد از تولید گوشت مرغ در استان نیاز مردم منطقه را تامین می کند و ۳۵ درصد مازاد آن به دیگر نقاط کشور حمل می شود.
حسامی یادآور شد: ۷۴۴ واحد مرغداری به ظرفیت ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه در دوره در استان وجود دارد که از این تعداد ۷۲۲ واحد به ظرفیت ۱۴.۵ میلیون قطعه در دوره فعال هستند.
