×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 25 April , 2024
آغاز پرداخت پاداش پایان خدمت جانبازان

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع گزارش عملکرد یکساله، افزود: حوادث اخیر نشان داد همچنان امنیت ما مردم پایه است و روح سلحشوری، استقلال خواهی، وطن‌خواهی و اسلام خواهی در مردم زنده است.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: تعداد زیادی از شهدای این عرصه مردمی هستند که یا مظلومانه به شهادت رسیدند و یا پاسداران امنیت کشور به صورت داوطلبانه هستند.

وی عنوان کرد: در دفاع مقدس وقتی مردم به میدان آمدند، دشمن مهاجم را پشیمان کردند و استقبال عظیمی که از شهدا انجام می‌شود حاکی از همین موضوع است.

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: هر یک از خانواده‌های شهدا جلوه گری خاصی دارند که توسط مردم شناخته می‌شود و صحنه‌ای بزرگ در تشییع پیکر این شهیدان رخ می‌دهد که نشان دهنده این است که مردم فتنه‌ها را می‌فهمند و مقابل آن می‌ایستند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه گفت: دشمن سعی می‌کند از طرق مختلف باعث دل‌زدگی مردم شود تا مردم از حمایت از کشور و نظام دست بردارد و دشمن به درستی فهمیده که نقطه قوت این نظام اسلامی حمایت مردمی آن است و هر بار مردم آنها را پشیمان می‌کنند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه خاطرنشان کرد: ملت ایران اسلامی ملت بزرگی است که هر مهاجمی را پشیمان کرده و آن را از درون تغییر داده است. برخی از تهاجمات، ما تهاجم سنگینی بوده است اما ملت ایران همواره فرهنگ و آداب خود را بر دشمن تحمیل کرده است.

وی با اشاره به حادثه تروریستی شاهچراغ گفت: غیر از بررسی امور جاری جامعه هدف، حفاظت و حراست از دستاوردهای ایثار و شهادت از جمله انتظارات ما از اصحاب رسانه است؛ چرا که دشمن از عدم روایت گری تاریخ سوءاستفاده می‌کند و حوزه رسانه باید مرتباً دستاوردها را ذکر کند که چگونه این دستاوردها به دست آمده است.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: طبق قانون شورایی تحت عنوان شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وجود دارد. خوشبختانه اخیراً آخرین جلسه برگزار شد و مصوبات آن ابلاغ شد و مصوبات جلسه قبل که در دولت قبل برگزار شده بود نیز ابلاغ شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در این جلسه نظارت و ارزیابی بر اقدامات دستگاه‌ها در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت پیش بینی شد تا دبیرخانه شورای عالی ترویج این کار را انجام دهد.

وی ادامه داد: بسیاری از دستگاه‌ها انتظار دارند افرادی که کار داوطلبانه انجام می‌دهند و جان خود را از دست می‌دهند، شهید تلقی شوند. در این حوزه وزارت علوم با حوزه علمیه مأمور شد در حوزه مفهوم شهید کار کند و وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات در این حوزه ماموریت‌هایی پیدا کردند.

قاضی‌زاده هاشمی اذعان کرد: وزارت کشور برای دیوارنگاره‌ها و مبلمان‌های شهری مأموریت پیدا کرد و اینکه یاد و نام شهدا در معابر کار شود. وزارت ارشاد موظف شد پیوست فرهنگی مجموعه اقدامات در حوزه ایثار و شهادت را فراهم کند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: در خصوص موزه‌ها و یادمان‌ها وزارت میراث فرهنگی با کمک بنیاد حفظ آثار مأموریت پیدا کرد تا برنامه جامع راهیان نور نیز بازبینی شود.

وی اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش نیز پیرامون وارد کردن محتوای فرهنگ ایثار و شهادت به خصوص شهید سلیمانی در کتب درسی مأموریت پیدا کرد و سازمان صدا و سیما مسئولیت پیدا کرد مصوبات شورا را از بنیاد و سایر دستگاه‌ها مطالبه گری کند.

قاضی‌زاده هاشمی عنوان کرد: سال گذشته بررسی شد قوانینی که فقط بنیاد باید اجرا کند چقدر بار مالی دارد و یک گزارشی تهیه شد که ۱۲۶ هزار میلیارد تومان بار مالی داشت و در نهایت ۵۰ هزار میلیارد تومان به‌عنوان بودجه عمومی پیش‌بینی شد و غیر از این ۲۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت بدهی‌های بنیاد از قبل پیش‌بینی شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه گفت: در حال حاضر پاداش پایان خدمت جانبازان شروع به پرداخت شد و بیش از صد در صد ردیف‌های رفاه اجتماعی افزایش پیدا کرد.

وی افزود: در خصوص خدمات بهداشتی و درمانی، روزانه بیش از ۵۰ هزار خدمت درمانی و ماهانه ۲۵ هزار بستری داریم که ۱۰ هزار نفر از اینها نیاز به جراحی پیدا می‌کنند.

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: ۲۰۰ هزار نفر پایش سلامتی انجام شده و آموزش تخصصی خودمراقبتی به ۲۵۰ هزار ایثارگر انجام شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ارائه خدمات توانبخشی در منزل به ۶۰ هزار ایثارگر اظهار کرد: ۷۵۰۰ تجهیزات کمک تنفسی داشتیم که رشد ۴۵ درصدی همراه داشته است.

وی ادامه داد: ۴۷۳۴ مورد ویلچر به صورت متمرکز و غیرمتمرکز ارائه شده که رشد ۴۰۰ درصدی را نسبت به سال قبل داشته است.

قاضی‌زاده هاشمی عنوان کرد: در ۲۸ مرکز استان مراکز جامع رفاهی، توانبخشی تکمیل شده و ۵۰ میلیارد تومان خرج تجهیز آن‌ها شده است و در خصوص بیمه تکمیلی یک میلیون و ۶۰۷ هزار نفر تحت پوشش هستند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: پنج درصد از تمام مسکن‌ها به ایثارگران عزیز در طرح جهش ملی مسکن اختصاص پیدا کرده که این به غیر از طرح مسکنی است که خود بنیاد پیش بینی کرده است.

وی در ادامه و در خصوص پاداش پایان خدمت جانبازان گفت: آئین نامه این موضوع نوشته شد و تخصیص داده شد و در حال حاضر پرداخت آن آغاز شده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.