سنندج؛ مرکز استان بدون ادارات شهرستانی!

فرماندار

سنندج؛ مرکز استان بدون ادارات شهرستانی!

 

فرماندار سنندج می گوید برخی ادارت کل کردستان اداره شهرستان سنندج ندارند و در چارت اداری، اداره سنندج را تعریف نکرده و به گفته او، « نبود چارت اداری و نداشتن مدیران شهرستانی، یکی از چالش‌های جدی اداره شهرستان سنندج است»؛ از این رو، او خواستار تعیین تکلیف وضعیت ادارات فاقد چارت شهرستانی در مرکز استان شد.

غریب سجادی در جلسه شورای راهبری تحول اداری تایید کرد «نبود چارت شهرستانی در بسیاری از دستگاه‌های اجرایی از جمله راه و شهرسازی، ارشاد و صنعت و معدن و بسیاری از ادارات دیگر روند پاسخگویی و خدمات‌رسانی به مردم را با مشکل روبه‌رو کرده است».

او گفت در حالی یک‌سوم جمعیت استان کردستان در شهرستان سنندج ساکن هستند، این درحالی است که  بسیاری از دستگاه‌های اجرایی در این شهرستان فاقد چارت و مدیر شهرستانی‌اند.

به گفته او، طبق بند ده آیین‌نامه اجرایی ایجاد شهرهای جدید، دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند هم‌زمان ایجاد شهرهای جدید، نسبت به ایجاد چارت سازمانی برای خدمات‌رسانی به مردم اقدام کنند. اما، متاسفانە در عمل شهرهایی همچون شویشە و حسین آباد تنها بر روی کاغذ شهر شدەاند.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=26746

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: