‍ سنندج در بحران حمل و نقل عمومی نبود زیرساخت‌ها معضلی اساسی

به گزارش اقتصادکلان و به نقل از ایسنا-رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر سنندج تاکید کرد:نبود زیرساخت‌های حمل و نقل عمومی در سنندج یک معضل اساسی است.

عزت رضایی در جلسه کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر سنندج که به بررسی نرخ کرایه تاکسی اختصاص داشت،گفت:نرخ کرایه تاکسی باید معقول باشد.

وی افزود:این نرخ باید به گونه‌ای تعیین شود که هم مردم دچار مشقت نشوند و هم معیشت رانندگان تاکسی و هزینه‌های بالای قطعات و استهلاک خودرو در نظر گرفته شود.

رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر سنندج اشاره کرد:باید خدماتی به تاکسی‌های درون‌شهری ارائه دهیم که رانندگان کمتر متحمل هزینه شوند؛برای مثال،لاستیک و روغن یارانه‌ای در اختیار آنان قرار گیرد و تعمیرکار مخصوص تاکسی در شهر داشته باشیم که در نهایت،این خدمات موجب کاهش هزینه‌های تاکسی‌داران می شود و از افزایش غیرمتعارف نرخ کرایه تاکسی جلوگیری می‌کند.

عضو شورای اسلامی شهر سنندج با انتقاد شدید از نبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی در این شهر،تصریح کرد:متأسفانه در سنندج در بحث حمل‌ونقل عمومی دچار عقب‌ماندگی جدی و اساسی هستیم،حتی اتوبوس‌های سال‌های قبل را هم در اختیار نداریم از رهگذر این موضوع مردم در فشار هستند.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=15127

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: