خبات قمری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادکلان اظهار کرد: دمای هوای شهر سنندج نیز در شبانه روز گذشته منفی سه درجه بود.
وی همچنین با اشاره به بیشترین میزان بارندگی در استان گفت: بیشترین بارندگی در ۲۴ ساعت گذشته مربوط به شهرستان بیجار با ۱۹ میلی متر، مریوان ۱۷ میلی متر و کامیاران ۱۱میلی متر بود، ضمن اینکه میزان بارندگی در سنندج ۶میلی متر بود.
کارشناس پیشبینی هواشناسی کردستان با اشاره به اینکه هم اکنون بیشترین برف موجود در استان مربوط به زرینه با ۲۵سانتی متر است، افزود: پیشبینی ها نشان میدهد موج دوم بارشی از عصر امروز در استان آغاز خواهد شد و تا قبل از ظهر فردا یکشنبه ادامه دارد.
وی اظهار کرد: فعالیت این سامانه بارشی بصورت برف، کولاک شدید و وزش باد خواهد بود و تمام نقاط استان را به صورت یکسان در بر می گیرد.
قمری همچنین به دمای هوای استان در روزهای آینده اشاره کرد و گفت: دمای هوا از فردا بشدت کاهش خواهد داشت، به گونه ای که صبح روزهای دوشنبه و سهشنبه سرما و یخبندان شدید بر استان حاکم می شود.
