بیش تر از ۳۰۰۰ کیلومتر برف روبی در محورهای کردستان به انجام رسید

 

فرزاد حسنی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادکلان اظهارکرد: با توجه به فعالیت سامانه بارشی در استان، روز گذشته با بارش پراکنده برف و کولاک در برخی از مناطق استان مواجه بودیم، لذا عوامل راهداری با تجهیزات و امکانات به پاکسازی محورهای شریانی و غیرشریانی پرداختند.

وی با اشاره به انجام عملیات برف‌روبی در ۲۴ ساعت گذشته در محورهای استان، گفت: در این بازه زمانی ۷۴ دستگاه ماشین‌آلات و ۱۳۰ نفر از نیروهای راهداری در محورهای شریانی استان مشغول بودند و ۲هزار و ۳۹۵ کیلومتر برف‌روبی انجام شد.

وی مقدار شن ونمک مصرفی در این محورها را ۷۲۷ تن اعلام کرد و گفت: همچنین با کمک عوامل راهداری ۳۷۹ مورد رهاسازی خودرو در این محورها انجام شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان در ادامه به انجام عملیات برفروبی در محورهای غیر شریانی اشاره کرد و افزود: در این محورها نیز ۳۳نفر از عوامل راهداری با بهره‌گیری از ۲۱ دستگاه ماشین‌آلات و ۸۳ تن شن و نمک ۷۱۳ کیلومتر برف‌روبی انجام دادند.

به گفته وی درحال حاضر هیچگونه مشکلی در محورهای استان وجود ندارد و تردد برقرار است، ضمن اینکه انتظار می رود رانندگان در هنگام رانندگی احتیاط کرده و تجهیزات زمستانی با خود به همراه داشته باشند.

استان کردستان در یک منطقه سرد و کوهستانی واقع شده است و هر سال بارش باران در این استان از اواسط پاییز شروع می شود. همچنین جاده های بین شهری استان دارای ۳۸ و جاده های روستایی نیز دارای ۶۶ گردنه برفگیر است و این گردنه ها هنگام بارش باران عمدتا لغزنده است.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=13118

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: