سه هزار کیلومتر از محورهای کردستان برفروبی و یخ زدایی شد

به گزارش اقتصادکلان و به نقل از راهساز، فرزاد حسنی  اظهار کرد: با توجه به بارش‌های پراکنده برف و کولاک در محورها و گردنه‌های استان در روز گذشته، راهداران با تجهیزات و امکانات به برف روبی و یخ زدایی محورهای شریانی و غیرشریانی پرداختند.

وی با اشاره به انجام عملیات برف‌روبی و یخ زدایی در ۲۴ ساعت گذشته در محورهای استان، گفت: در این بازه زمانی ۱۱۳ دستگاه ماشین‌آلات و ۱۷۴ نفر از نیروهای راهداری در محورهای شریانی استان مشغول بودند و ۲ هزار و ۶۰۸ کیلومتر برف‌روبی و یخ زدایی انجام شد.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای کردستان به انجام عملیات برفروبی در محورهای غیرشریانی اشاره کرد و افزود: در این محورها نیز ۳۸ نفر از عوامل راهداری با بهره‌گیری از پنج دستگاه ماشین‌آلات، ۴۳۵ کیلومتر برف‌روبی و یخ زدایی انجام دادند.

وی یادآور شد: مقدار شن و نمک مصرفی در عملیات برفروبی محورهای شریانی هزار و ۵۲۹ تن و در محورهای غیرشریانی ۵۴ تن بود.

استان کردستان در یک منطقه سرد و کوهستانی واقع شده است و هر سال بارش باران در این استان از اواسط پاییز شروع می شود.

جاده های بین شهری استان دارای ۳۸ و جاده های روستایی نیز دارای ۶۶ گردنه برفگیر است و این گردنه ها هنگام بارش باران عمدتا لغزنده است.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=13978

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: