زیرساخت‌های گردشگری کردستان تقویت شود 

به گزارش اقتصادکلان، علی‌اصغر شالبافیان عصر شنبه در بازدید از تعدادی طرح‌های سرمایه‌گذاری کردستان اظهار کرد: کردستان به واقع دارای ظرفیت‌های بی‌شماری در حوزه گردشگری است که باید روی معرفی و تقویت زیرساخت‌های آن بیشتر تلاش کرد تا رونق اقتصادی در استان و کشور ایجاد شود.

وی با بیان اینکه استان کردستان به مقصد گردشگری تبدیل‌ شده است، افزود: توسعه صنعت گردشگری و رونق آن در کردستان نیازمند ایجاد زیرساخت‌ها و تشویق سرمایه‌گذاران است.

معاون گردشگری کشور با تاکید بر حمایت از سرمایه‌گذران بخش خصوصی گفت: به هر انداره تعداد هتل‌ها و تاسیسات گردشگری بیشتر باشد، گردشگران داخلی و خارجی بیشتری در استان جذب خواهند شد.

علی اصغر شالبافان در سفر یک‌روزه خود به کردستان از روند ساخت فاز٢ هتل شادی سنندج که در مساحت سه هزار مترمربع و زیربنای ١٠ هزار مترمربع در ١٠ طبقه ساخته شده است بازدید و مسائل و مشکلات پیش‌روی این طرح را مورد بررسی قرار داد.

بازدید از طرح گردشگری منطقه صلوات‌آباد سنندج، مجتمع گردشگری شاهسوار سنندج، هتل جهانگردی و دریاچه زریوار مریوان و دیدار با مدیرکل فرودگاه سنندج به منظور توسعه پروازها از دیگر برنامه‌های علی‌اصغر شالبافیان بود که با همراهی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان انجام شد.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=12277

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: