رفع مشکلات واحدهای تولیدی در کردستان دغدغه دستگاه‌ها و بانک‌ها باشد

به گزارش اقتصادکلان ، ارسلان ازهاری روز یکشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، اظهار کرد: تولید و اشتغال از مسائل مهم استان است و باید با یک اراده و همت جمعی مشکلات این حوزه را رفع و باری را از دوش تولیدکنندگان برداریم.

وی کمک به تولیدکننده ها و رفع موانع تولید را از وظایف اصلی این کارگروه خواند و افزود: مصوبات و تصمیمات اخذ شده کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید باید به‌گونه‌ای باشد که قابلیت اجرایی شدن داشته باشند و دستگاه‌های اجرایی استان و بانک‌ها نیز موظف به اجرای آنها هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان با تاکید بر اینکه نسبت به واحدهای صنعتی و تولیدی استان بی‌تفاوت نیستیم، گفت: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان در چارچوب اختیارات قانونی که دارند نسبت به رفع مشکلات واحدهای تولیدی در تمام حوزه‌ها اقدام کنند.

ازهاری بیان کرد: در بحث مدیریت ناترازی انرژی که با آن مواجه هستیم سعی کرده‌ایم کمترین لطمه به بخش صنعت استان وارد شود و تا حد مقدور از قطعی برق و گاز شهرک‌های صنعتی جلوگیری کرده‌ایم.

ازهاری یادآور ‌شد: تا پایان سال تمام پرونده‌هایی که به طرح در کارگروه نیاز دارند در جلسات آینده در دستور کار قرار داده شوند و هیچ موضوعی بر زمین نماند.

در این جلسه پرونده ۶ واحد تولید و صنعتی استان اعم از، شرکت صنایع کاشی کسری، شرکت آرین نورد کردستان، شرکت نساجی شین‌باف، شرکت پیوند کارتن صفا دشت، شرکت پاییزان عایق آبیدر و شرکت مهندسی هرم‌سازان اطلس پارس مطرح و تصمیمات لازم در خصوص این درخواست ها اتخاذ شد.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=14818

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: