رئیس دانشگاه پیام نور سقز معرفی شد

به گزارش اقتصادکلان، فرماندار ویژه شهرستان سقز روز شنبه در مراسم تجلیل و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور سقز با بیان اینکه دانشگاه یکی از مهمترین نهادهایی است که جامعه را برای پیشرفت و توسعه همه جانبه هدایت می‌کند، اظهار کرد: انتظار تلاش بیشتر دانشگاه پیام نور به عنوان دومین مرکز بزرگ علمی این مجموعه در استان را داریم.

جعفر توان افزود: دانشگاه به لحاظ دارا بودن دانش و فن، از اعتبار زیادی برخوردار و از عوامل عمده دگرگونی اجتماعی محسوب می شود.

وی بر تاثیرگذاری بیشتر دانشگاه ها به ویژه دانشگاه پیام نور در شهرستان تاکید کرد و افزود: این واحد دانشگاهی در سقز که دومین شهرستان پرجمعیت کردستان است، توانسته تاکنون خدمات مطلوبی را به جامعه هدف ارائه کند و امید می رود برنامه های آموزشی و فرهنگی و هنری آن به طور جد دنبال شود.

مریم مهدی عراقی، رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان هم در این مراسم از رشد مناسب پذیرش و ثبت نام در دانشگاه پیام نور مرکز سقز خبر داد و گفت: ترم پاییز امسال ۶۰۰ نفر به دانشجویان این مرکز دانشگاهی اضافه شده است.

در پایان این مراسم از تلاش های بختیار خسروی تجلیل و بهزاد احمدی به عنوان رئیس این مرکز معرفی شد.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=13302

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: