دستور استاندار کردستان برای پیگیری وضعیت گروه کوهنوردی مفقودی در بانه 

به گزارش اقتصادکلان و به نقل از -ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، به دنبال اعلام ریزش بهمن در ارتفاعات هفت تاش بانه ۶ تیم امدادی هلال احمر شامل ۲ تیم تخصصی واکنش سریع کوهستان و تخصصی از سنندج، یک تیم تخصصی از مریوان، ۲ تیم از بانه و یک تیم از سقز به منطقه اعزام شده‌اند و عملیات جستجو و نجات توسط تیم های ارسالی به منطقه در حال انجام است.

به دنبال دستور استاندار، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هم از ساعاتی قبل به محل حادثه رفته و از نزدیک عملیات جستجو و نجات را مدیریت می کند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان امروز در گفت و گو با خبرنگار اقتصادکلان و به نقل از -ایرنا اظهار کرد: ساعاتی پیش در محور فرعی بانه به سمت روستای بیان دره (ارتفاعات کوه هفت تاش) به دنبال وقوع بهمن، تعدادی کوهنورد زیر بهمن گرفتار شدند.

پیام جلالی ادامه داد: به دنبال اعلام حادثه بلافاصله سه تیم عملیاتی برای یافتن مفقودین به ارتفاعات کوه هفت تاش اعزام شدند که به ۶ تیم افزایش یافت.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=15580

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: