تمهیدات لازم جهت برگزاری انتخابات در کردستان فراهم است

تمهیدات لازم جهت برگزاری انتخابات در کردستان فراهم است

رئیس ستاد انتخابات استان کردستان، از فراهم بودن تمهیدات و امکانات لازم جهت برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و اخذ رٲی در سطح استان خبر داد.

به گزارش اقتصادکلان، مهدی رمضانی صبح امروز در مسجد‌ جامع سنندج در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: امروز ۸ تیرماه در استان کردستان همزمان با سراسر کشور فرایند رای‌گیری چهاردهمین انتخابات ریاست‌ جمهوری از ساعات ابتدایی روز شروع و در حال برگزاری است

وی افزود: فرایند اخذ رای در ۱۲۹٦ شعب در سطح استان از همان ساعات ابتدایی امروز کار خود را آغاز کرده‌اند و خوشبختانه هیچگونه اختلالی در فرایند رای‌گیری وجود ندارد.

رئیس ستاد انتخابات کردستان با بیان اینکه همه عوامل اجرایی، نظارتی و انتظامی در شعب اخذ رای مستقر هستند، گفت: حدودا ۲۵ هزار نفر با مجموعه ستاد انتخابات استان برای برگزاری انتخاباتی سالم و ایمن همکاری می‌‌کنند.

رمضانی تصریح کرد: خوشبختانه مردم استان در همین ساعات ابتدایی روز حضور گسترده‌ای در شعب اخذ رای داشته‌اند و امیدواریم این حضور تا ساعات پایانی رای‌گیری ادامه داشته باشد و شاهد ثبت رکورد جدید در حوزه مشارکت باشیم.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=9796

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: