اهتمام ویژه استان و آمادگی منطقه آزاد بانه_مریوان جهت جذب ۲۰۰ میلیون دلار کالای تجاری

در جلسه ای با حضور فرماندار شهرستان مریوان، مدیرعامل و معاون اقتصادی منطقه آزاد بانه_مریوان، مدیر پایانه مرزی باشماق، معاون گمرک باشماق و سرپرست انبارهای عمومی پایانه مرزی باشماق روند واگذاری انبار واقع در مرز باشماق به منطقه آزاد بانه_مریوان بررسی گردید.

این جلسه در راستای اجرای بند “۷” صورتجلسه سومین نشست شورای ساماندهی مبادلات مرزی برگزار شد.

براساس خروجی این جلسه مقرر گردید یکی از انبارهای واقع در پایانه مرزی باشماق به منطقه آزاد بانه_مریوان واگذار گردد تا سریعا روند جذب سهمیه ۲۰۰ میلیون دلاری کالای تجاری اجرایی گردد.

اهتمام ویژه فرماندار مریوان و تشریک مساعی دستگاه های حاضر در جلسه منجر به مصوبه ای شد که عواید حاصل آن در آینده نزدیک کام مردم مریوان و بانه را شیرین خواهد کرد.

گفتنی است سهمیه سالانه منطقه آزاد بانه_مریوان برای واردات کالای تجاری همچون تمامی مناطق آزاد تجاری کشوری، *دویست میلیون دلار* می باشد.

نکته بسیار حائز اهمیت آنست که این سازمان موظف است تمامی عواید حاصل از سهمیه کالای تجاری را در محدوده منطقه آزاد (بانه_مریوان) هزینه نماید که این مهم میتواند در چشم انداز کوتاه مدت سبب تامین و تجهیز زیرساخت های اساسی در منطقه گردد.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=24249

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: