استاندار کردستان: گره ترافیکی نایسر باز می‌شود

به گزارش اقتصادکلان به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، آرش زره تن لهونی عصر سه شنبه در بازدید از انبار مرکزی شرکت گاز کردستان در ناحیه منفصل شهری نایسر سنندج، خواستار تسریع اداره کل راه و شهرسازی استان در تعیین سه لکه زمین در شهر سنندج برای تهاتر با مجموعه انبار شرکت گاز نایسر شد.

وی شهرداری سنندج را موظف کرد با تهیه دیوار پیش ساخته، در اسرع وقت نسبت به دیوارکشی و جداسازی تاسیسات انبار شرکت گاز از معبراقدام کند.

با توجه به کمبود خدمات عمومی در منطقه منفصل شهری نایسر و معضل ترافیکی و همچنین مطالبه اهالی این منطقه، پیشتر مقرر شده بود شرکت گاز استان با اخذ مجوز از مجمع عمومی شرکت ملی گاز، نسبت به تهاتر مجموعه انبار مرکزی شرکت گاز استان با سه لکه زمین در شهر سنندج و انتقال تاسیسات به آن، به رفع مشکلات نایسر کمک کند که با دستور اکید استاندار، این اقدامات به زودی آغاز می‌شود.

با ایجاد این معبر از وسط محدوده انبار شرکت ملی گاز بخش مهمی از مشکل ترافیک ناحیه منفصل شهری نایسر رفع می شود.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=14881

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: