استاندار کردستان: فرمانداران زیرساخت‌ اجرای قانون مبادلات مرزی را فراهم کنند

به گزارش خبرنگار اقتصادکلان و به نقل از -ایرنا، آرش زره تن لهونی روز یکشنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان در سنندج اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم برای اجرای قانون مبادلات مرزی انجام شده و پنج سال زمان برای اجرا دارد، پس حتما فرمانداران در کمترین زمان مشمولان را شناسایی کنند.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی همکاری کنند زیرساخت‌ها زودتر فراهم شود چون هر چقدر با تاخیر این قانون اجرا شود، از منفعت و امتیاز آن برای مردم کم می کنیم.

استاندار کردستان با بیان اینکه نابسامانی بر پایانه های مرزی استان حاکم است، ادامه داد: بخشی از این مشکلات به نبود هماهنگی کافی و بخشی هم به عملکرد دستگاه ها بر می گردد که باید هزینه بیشتری برای زیرساخت‌ها انجام دهند.

لهونی یادآور شد: منتظر اجرای دستور وزیر راه و ساماندهی سایت فعلی مرز باشماق و به موازات آن اجرای طرح جامع هستیم.

وی بر لزوم مدیریت واحد مرز به عنوان حلال خیلی از مشکلات تاکید و اضافه کرد: پیگیر هستیم این اتفاق بیفتد و در سطح ملی باید تصمیم گیری شود.

استاندار کردستان ادامه داد: باید از ظرفیت‌های استان برای هماهنگی و مدیریت واحد و منسجم مرز استفاده کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان هم در این نشست گفت: مدیریت واحد مرز چند سال است که مطرح می‌شود و امیدواریم این مهم بزودی اتفاق بیفتد.

علی‌اکبر ورمقانی افزود: در بحث قاچاق اصل بر پیشگیری است و در بحث مقابله هم باید دستگاه‌ها همکاری بیشتری داشته باشند.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=18532

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: