محکومیت بیش از سه میلیارد ریالی قاچاقچی ادکلن در سنندج

محکومیت بیش از سه میلیارد ریالی قاچاقچی ادکلن در سنندج

به گزارش اقتصادکلان، حسین رحیمیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان سنندج به پرونده انواع کالا شامل ۶۹۷ عدد انواع ادکلن و ۳۲۰ ثوب روسری به ارزش ۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال رسیدگی کرد.

وی افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به ارایه نشدن مدارک گمرکی، اتهام قاچاق کالا را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده، متخلف را به پرداخت سه میلیارد و ۵۳۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۳۲ پرونده قاچاق ۶ هزار و ۹۸ عدد ادکلن به ارزش ۴۸ میلیارد و ۲۵۶ میلیون ریال تشکیل شده است.

رحیمیان گفت: ماموران نیروی انتظامی محموله کالای قاچاق را کشف و پرونده تخلف آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=12489

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: