عذرخواهی معاون استاندار کردستان از گندمکاران بابت تاخیر در پرداخت بهای گندم

عذرخواهی معاون استاندار کردستان از گندمکاران بابت تاخیر در پرداخت بهای گندم

به گزارش اقتصادکلان، علی نوری شامگاه پنجشنبه در پنجاه و نهمین نشست شورای گفت‌ و گوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار کرد: چند ماه پیش طبق وعده‌ای که از مسئولان مربوطه در مرکز گرفتیم، قول پرداخت بهای گندم ظرف ۲ ماه را به کشاورزان دادیم که متاسفانه محقق نشد لذا این امر مستلزم اقدام فوری دولت است.

وی با بیان اینکه تعهد ارزی مشکلات زیادی را برای اتاق بازرگانی و تولیدکنندگان ایجاد کرده است، افزود: در حد توان استان پیگیر این موضوعات بوده‌ایم اما وجود برخی از قوانین اجازه انجام بعضی از کارها را به ما نمی‌دهد و عدم رفع این مشکلات دلیلی بر کم‌کاری و یا عدم پیگیری ما نیست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی دخیل در موضوع تعهد ارزی یادآور شد: برای حمایت از تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان جسارت و جرٲت داشته باشید و برای رفع مشکلات این حوزه تمهیداتی بیاندیشید.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=11417

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: