استاندار کردستان: ادارات مکلف به خرید تولیدات صنایع دستی معلولان هستند

استاندار کردستان: ادارات مکلف به خرید تولیدات صنایع دستی معلولان هستند

به گزارش اقتصادکلان به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، آرش زره‌تن لهونی روز جمعه در نشست هم اندیشی با انجمن معلولین که در محل سالن جلسات اداره کل بهزیستی برگزار شد، اظهار کرد: محدودیت در توانایی جسمی نباید موجب تبعیض و مانع حضور معلولین در اجتماع شود کمااینکه توانایی جسمی همه افراد متفاوت است و این عامل، دلیلی بر محرومیت از حق زندگی نیست.

وی نگاه مسئولان به جامعه معلولین در راستای ارتقای سلامت روان را حائز اهمیت دانست و افزود: قطعا نگرش مثبت جامعه به این افراد والا و ارزشمند که صرفا با محدودیت و تلاش بیشتر به زندگی ادامه می‌دهند موجب حفظ حق و حقوق جامعه معلولان خواهد شد.

استاندار کردستان تکریم معلولان را نه فقط در مراسمات تشریفاتی بلکه در همه ایام وظیفه مردم و مسئولین برشمرد و گوش سپاری به مشکلات و مطالبات این قشر از جامعه را مهم بیان کرد.

زره تن لهونی مناسب سازی فضای فیزیکی و عمومی جهت رفاه معلولان را الزامی و تکلیف قانونی عنوان کرد و افزود: در ساختمان‌های جدید این مهم جزو الزامات قانونی است و همه دستگاه‌ها ملزم به اجرای آن هستند و معاونت عمرانی استانداری باید رعایت این مهم را به تمامی دستگاه‌های استان ابلاغ کند و تمهیدات لازم در ادارات قدیمی نیز اندیشیده شود.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad-kalan.com/?p=12835

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: